Dogventure is een nieuwe hondenschool in Krimpen aan den IJssel. De hondenschool is gevestigd in de stormpolder. De locatie bestaat uit een omheind buitenterrein, een binnen trainingsruimte, toilet en een ruimte waar je een kopje koffie of thee kan pakken. De trainingsruimte binnen gebruiken we bij slecht weer zodat we gewoon comfortabel verder kunnen trainen.

Op de hondenschool kun je terecht voor alle reguliere opvoed cursussen. Het cursus aanbod zal steeds verder uitgebreid worden want er zijn zoveel leuke activiteiten te doen met je hond. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn en ik verwelkom jullie graag op de hondenschool.

Over mij

Ik ben Joyce Muller en ik ben Kynologisch instructeur en eigenaar van Dogventure. Ik werk al bijna 15 jaar met honden waaronder in dierenasielen, in de gedragstherapie, met de uitlaatservice en als instructeur. Na een eigen hondenschool in Rotterdam ben ik in mei 2021 gestart met de hondenschool in Krimpen aan den IJssel.

Webshop

Op de locatie van de hondenschool is ook mijn webshop thedoggybagstore.nl gevestigd. Hier kun je terecht voor heerlijke 100% natuurlijke beloningssnoepjes en 100% natuurlijke hondensnacks. Ook hebben we leuke leuke thema pakketten zoals het puppy pakket, zomerbox, dierendagbox en kerstbox.